Nulstilling af iPhone og iPad

Hvis du står for at skulle sælge eller bortgive din iPhone eller iPad er det vigtigt, at du får den nulstillet, således at dine oplysninger ikke kommer andre i hænde. Følg denne procedure:

  1. For at kunne nulstille enheden, skal du først sikre dig, at Find min iPhone er slået fra.
  2. Hvis du har parret et Apple Watch med din iPhone, skal du annullere pardannelsen med Apple Watch.
  3. Opret en sikkerhedskopi af iOS-enheden.
  4. Tryk på Indstillinger > iCloud. Rul ned, og tryk på Log ud. I iOS 7 og ældre versioner skal du trykke på Slet konto.
  5. Tryk på Log ud igen, tryk på Slet fra min iPhone, og indtast derefter adgangskoden.
  6. Gå tilbage til Indstillinger, og tryk på Generelt > Nulstil > Slet alt indhold og indstillinger.
  7. Hvis du bliver bedt om at indtaste adgangskoden til enheden eller begrænsninger, skal du gøre det. Tryk derefter på Slet [enhed].
  8. Kontakt dit mobilselskab for at få hjælp til at overføre abonnementet til en ny enhed. Hvis der ikke er et SIM-kort i enheden, kan du kontakte mobilselskabet for at få hjælp til at overføre abonnementet til den nye ejer.

Når du sletter indholdet på din iPhone, iPad eller iPod touch, slås Find min iPhone og Aktiveringslås fra.